Våra Tjänster

Våra Tjänster

ETT BYGGFÖRETAG MED STOR BREDD

Vi tar oss an såväl större som mindre byggprojekt. Vi hjälper dig med att bygga trädäck på tomten eller fräscha upp vardagsrummet med nytt golv. Eller större projekt som du kan läsa mer om nedan. När du anlitar oss får du en byggfirma som utför allt från tak till golv och alltid gör det med hög precision. Du får ditt hem precis så som du vill ha det och kommer att kunna trivas i många år framöver.
 
Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor som rör bygg och renovering. Vi vill att du ska känna dig trygg och svarar gladeligen på allt du undrar!

NYBYGGE -AV HÖGSTA KVALITET

Går du i tankarna om att bygga ett uterum eller göra en tillbyggnad på ditt hus? Eller har du en tomt och vill bygga ditt nya drömhus? Vi på Yasa bygg kan allt om nybyggnationer och finns till för dig genom hela processen. Vi är med redan från planeringen av bygget till att huset står färdigt och allt är kvalitetssäkrat. Detta för att du som kund alltid ska kunna känna dig trygg. Med våra duktiga hantverkare och vårt breda kontaktnät kan vi erbjuda nybyggnationer av olika slag där vi koordinerar arbetet och du kan slappna av och veta att allt arbete blir utfört på bästa möjliga vis.

BADRUMSRENOVERING -Med kunden i fokus

Har du ett badrum som börjar bli lite väl omodernt? På Yasa bygg utför vi badrumsrenovering som alltid är anpassat efter dig och dina önskemål. När det kommer till badrumsrenovering är det väldigt viktigt att allt arbete utförs fackmannamässigt av hantverkare med god kunskap vilket är precis det du får när du anlitar oss. Du är garanterat ett badrum som uppfyller branschens standard och krav på våtrum. Dessutom får du ett modernt och vackert badrum som kommer leva upp till dina förväntningar.

Köksrenovering -Med kunden i fokus

Har du ett kök som är i behov av renovering? På Yasa bygg utför vi köksrenoveringar som alltid är anpassat efter dig och dina önskemål. Du är garanterat ett kök som uppfyller branschens standard och krav. Dessutom får du ett modernt och vackert kök som kommer överträffa dina förväntningar.